Tel: 06 43 79 93 27

Tel: 06 55 39 34 59

Jasmijnstraat 117
2563 RT Den Haag

info@thebellymarket.nl

© 2018 The Belly & Baby Market.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

March 25, 2017

March 25, 2017

Please reload

Recente berichten

De Kraamkokkin

 

Je kraamweek. Dat is, denk ik, wel de meest bijzondere tijd in het leven van (nieuwe) ouders. Na 9 maanden wachten is je baby is er. Iedereen komt op bezoek met cadeautjes en ze willen allemaal de nieuwe baby bekijken. Er is een fijne kraamverzorgster die je helpt met opstarten en de zorg rondom je pasgeboren baby.

Hoe fijn zou het zijn om de zorg rond je kraamweek compleet te maken met: De Kraamkokkin.

Iemand die elke dag heerlijke, warme en versterkende maaltijden bij je thuis aflevert. Het enige wat je hoeft te doen is het eten op te warmen en ervan te genieten.

Geen boodschappen doen, niet hoeven te bedenken wat je moet gaan eten. Daardoor heb je alle tijd die je helemaal kan besteden aan je nieuwe gezin. Een hele zorg minder!

Het idee van De Kraamkokkin is ontstaan in de kraamweek van een goede vriendin, waarin ik voor haar en haar man het avondeten verzorgde. In de kraamweek van mijn kinderen kookte mijn moeder elke dag voor ons. Daarom weet ik uit eigen ervaring hoe fijn zoiets is.

Maar hoe doen gezinnen die dat niet hebben? Je bent die allereerste week zo druk met de baby, met het ontdekken van elkaar en het verzorgen. Moe van de bevalling en de slapeloze nachten. Hoe ga je dan ook nog voor jezelf zorgen?

Graag wil ik die zorgen wegnemen. Ik kom bij je langs en lever verse, overheerlijke maaltijden af waar je blij van wordt. Een verwennerij in je kraamweek.

Omdat je kraamweek gericht moet zijn op genieten!

Please reload

Over The Belly Market

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now