Tel: 06 43 79 93 27

Tel: 06 55 39 34 59

Jasmijnstraat 117
2563 RT Den Haag

info@thebellymarket.nl

© 2018 The Belly & Baby Market.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

March 25, 2017

March 25, 2017

Please reload

Recente berichten

Jouw Geboorte Avontuur

 

 

HypnoBirthing® bij Jouw Geboorte Avontuur gaat over de zwangerschap, de geboorte en kort daarna. Het leert je als vrouw tijdens de geboorte van jullie kindje te ontspannen door middel van ademhalingstechnieken en zelfhypnose. Zo kan het kindje rustig, kalm en natuurlijk worden geboren. Het leert vaders om een actieve rol aan te nemen tijdens het geboorteproces. Met andere woorden; jullie gaan het samen doen. En dat maakt dat jullie, vanaf het begin, een drie-eenheid zijn.

 

Om het gedachtegoed van HypnoBirthing® eigen te maken, volg je een cursus. Vijf avonden van 2,5 uur. De cursus bezoek je met je partner, degene die bij de geboorte aanwezig is (vader, doula, moeder of zus). HypnoBirthing® doe je namelijk samen.

 

De cursus kost € 305,- wordt door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.

Please reload

Over The Belly Market

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now